Uudet nettisivut

February 12, 2015

Vihdoin uudet nettisivut! Olen yrittänyt työstää uusia sivuja itselleni jo kohta pari vuotta, mutta kaikki muu on aina mennyt tämän edelle. Nyt se loppui ja aloin työstämään itselleni uusia sivuja, eihän siihen edellenkään löydy aikaa päivisin, joten öisin sitten :D

 

Tässäpä nämä sitten ovat, yritin tehdä sivuista mahdollisimman simppelin ja helpon käyttää. Toivotaan, että uudet sivut palvelevat nyt paremmin, kuin nuo vanhat josta aika on ajanut ohitse jo kauan aikaa sitten.

Yritän myös välillä kirjoitelle jotain kuulumisia tänne blogin puolelle.

 

 

Please reload

Featured Posts

Monstereita!

April 23, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

April 23, 2015

February 12, 2015

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Tsekkaa
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2015 by TOMI TUULIRANTA photography