Monstereita!

Viime viikolla studiolla tehtailtiin koemaskeja monsteri teemalla. Savosen Ari oli suunnitellut pari maskia, jotka sitten testailtiin ja kuvattiin studiollani. Ari on myös ollut mukana Iron Sky kuvauksissa maskeeraajana, joten sitä kautta me ollaan Arin kanssa tultu tutuiksi :) Ari on todella osaava maskeeraaja, joita ei kyllä montaa Suomen maasta löydy. Maskien teko ei ole ihan pikkujuttu, maskien tekoon meni arviolta 4-5 tuntia. Ari oli aloittanut valmistelut jo edellisenä päivänä tekemällä muotin mallin kasvoista, minkä päälle sitten ruvettiin rakentamaan monsteria. Maskien valmistuttua nappasin niistä tyylikkään kuvat.

Tuli muuten samalla käytyä paikallisessa kaffilassa herättämässä kauhua, oli mahtavaa nähdä ihmisten ilmeet :D Arin taidonnäytteitä löytyy Facebookista https://www.facebook.com/AriSavonenMaskeerausMakeUpFx Tässä muutamia kuvia Arin tekemistä monstereista:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Tsekkaa
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2015 by TOMI TUULIRANTA photography