Monstereita!

Viime viikolla studiolla tehtailtiin koemaskeja monsteri teemalla. Savosen Ari oli suunnitellut pari maskia, jotka sitten testailtiin ja kuvattiin studiollani. Ari on myös ollut mukana Iron Sky kuvauksissa maskeeraajana, joten sitä kautta me ollaan Arin kanssa tultu tutuiksi :) Ari on todella osaava maskeeraaja, joita ei kyllä montaa Suomen maasta löydy. Maskien teko ei ole ihan pikkujuttu, maskien tekoon meni arviolta 4-5 tuntia. Ari oli aloittanut valmistelut jo edellisenä päivänä tekemällä muotin mallin kasvoista, minkä päälle sitten ruvettiin rakentamaan monsteria. Maskien valmistuttua nappasin niistä tyylikkään kuvat.

Tuli muuten samalla käytyä paikallisessa kaffilassa herättämässä kauhua, oli mahtavaa nähdä ihmisten ilmeet :D Arin taidonnäytteitä löytyy Facebookista https://www.facebook.com/AriSavonenMaskeerausMakeUpFx Tässä muutamia kuvia Arin tekemistä monstereista:

Tein kuvista tämmöisen "hieman" synkähkön, mutta tunnelmaan sopivan kuvan :)

GA1A8872.jpg

GA1A8817.jpg

GA1A8897.jpg

GA1A8965.jpg

GA1A8905.jpg

GA1A8974.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Tsekkaa
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic