Lentokoneita ja sankareita

April 29, 2015

Kävin viime viikolla moikkaassa Ilmailumuseon poikia Tikkakoskella. Oli mukavata vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ja kysellä hieman heidän VL Myrskyn entisöintiprojektista. Kamera kun sattui olemaan mukana, niin otin muutamia kuvia museon BF-109:stä.

Kotona  juolahti tällainen idea taulusta, joten kynä käteen ja maalailemaan. Kuvassa Hans Wind.


Hans Henrik ”Hasse” Wind (30. heinäkuuta 1919 Tammisaari – 24. heinäkuuta 1995 Tampere) oli suomalainen hävittäjälentäjä toisessa maailmansodassa ja kaksinkertainen Mannerheim-ristin ritari. Wind on Suomen ilmavoimien virallisessa tilastossa toisella tilalla Ilmari Juutilaisen jälkeen 75 varmistetulla ilmavoitolla.

Taulu on omistettu "Hasselle" ja hänen saavutuksillensa hävittäjälentäjänä.

 

Please reload

Featured Posts

Monstereita!

April 23, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

April 23, 2015

February 12, 2015

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Tsekkaa
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2015 by TOMI TUULIRANTA photography